V ŠENTILJU DO ZMAGE IN REMIJA

Ekipa U11 se je po skoraj mesecu spet vrnila na parket. Tokrat smo gostovali v Šentilju kjer smo igrali proti domači ekipi iTeam in KŠ Sani Maribor. Na zadnjem turnirju smo dvakrat igrali neodločeno in tudi tokrat smo pričakovali zelo težke in napete tekme saj je v ekipi manjkalo nekaj zelo pomembnih členov.

Prvo tekmo so fantje odigrali proti ekipi iz Maribora. Fantje so poslušali navodila pred tekmo in od prve minute igrali odlično. Zelo dobra obramba in hitri protinapadi so bili skozi celotno tekmo naš zaščitni znak. Obe četvorki sta odigrali v visokem tempu in tekmo brez večjih problemov pripeljali do konca

KŠ SANI MARIBOR: KK ZLATOROG 4:12 (1:3,1:3,1:3,1:3)

Na drugi tekmi smo se pomerili proti ekipi s katero letos še nismo igrali zato so bili za nas ogromna neznanka. Na prvi tekmi so fantje na igrišču pustili veliko energije saj so ogromno tekli in to se je tudi malo na drugi tekmi poznalo. Kljub temu so se odlično kosali z domačo ekipo in na koncu tekme je bil tudi rezultat po prikazanem obeh ekip povsem pravičen in sicer neodločen.

iTEAM: KK ZLATOROG 8:8 (1:3,3:1,1:3,3:1)

ZLATOROG: OVČINA, ČOP, MASTNAK, BOŽIČ, ČATER, JANČIČ, GOSAK, ZORKO

TRENER JERNEJ KOLŠEK:”Po dolgi pavzi je na parket spet stopila ekipa U11. Priznati moram da sem bil izjemno presenečen in zadovoljen s prvo tekmo kjer so fantje z zelo lepo ekipno igro povsem onemogočili nasprotnika. Čeprav je nekaj fantov manjkalo mislim, da je bila to letos najboljša predstava te ekipe. V drugi tekmi se je videla utrujenost saj so fantje že med prvo tekmo komaj hodili. Koncentracija je malo padla ampak vse pohvale fantom, ki so do konca tekme garali in na koncu zabeležili še en odličen rezultat. Spet so videli, da se lahko brez problema kosajo z starejšimi in fizično močnejšimi ekipami. Za današnji tekmi lahko fante samo pohvalim za zavzetost in borbo in jim rečem BRAVO. Sedaj upam da bodo to energijo in ekipni duh prenesli tudi na zadnji turnir v letošnji sezoni.”

Fantje bodo zadnji turnir igrali v nedeljo 3.6.2018 v Dravogradu kjer se bodo še enkrat pomerili z ekipo iTEAM in Dravogradom