U15B ZELO NAMUČILI RUŠE IN PREBOLD

Ekipa U15B je včeraj odigrala drugo tekmo v tem tednu in sicer po sredini tekmi z Rušam, so se tokrat v domači dvorani pomerili z Preboldom.

V sredo so se fantje zelo dobro zoperstavili ekipi iz Ruš, ki je bila fizično močnejša vendar so naši fantje pokazali veliko več tehničnega znanja. Vseeno je domača ekipa na koncu prišla do zmage predvsem po zaslugi zelo dobre tretje četrtine medtem ko je bil še med polčasom rezultat izenačen. V zadnji četrtini so fantje poizkušali rezultat obrniti v svojo korist vendar je na koncu zmanjkalo časa.

KK RUŠE: KK ZLATOROG THERMANA B 73:59 (20:16,14:18,24:3,15:22)

KK ZLATOROG THERMANA LAŠKO B: KRAŠOVEC 2, BROD 8, BAŠ 9, JANČIČ MIHA 16, ČATER 6, DEŽELAK, JANČIČ TIMOTEJ 18, RAHMANI

Tudi včeraj smo spremljali zelo zanimivo in dinamično tekmo. Začetek tekme je bil zelo izenačen nato pa so gostje stopili na plin naša ekipa pa je z nekaj prekrški dopustila lahke točke iz prostih metov. Tako kot na sredini tekmi so fantje tudi včeraj imeli eno zelo slabo četrtino in sicer je bila tokrat to druga četrtina kjer so gostje naredili zelo veliko razliko. V drugem polčasu so nato fantje strnili vrste in obe četrtini z lepo ekipno igro tudi dobili. Med strelce so se vpisali prav vsi fantje, ki so stopili na parket.

KK ZLATOROG THERMANA LAŠKO B: PREBOLD 2014 52:73 (12:20,6:25,16:12,18:16)

KK ZLATOROG THERMANA LAŠKO B: KRAŠOVEC 4, BROD 9, BAŠ 11, ČATER 4, KNAVS 4, DEŽELAK 2, JANČIČ 10, TERŠEK 4, RAHMANI 4

TRENER JERNEJ KOLŠEK:”V tem tednu je ekipa U15B odigrala kar dve tekmi in obe so fantje odigrali zelo dobro. Na tekmah sem hotel videti predvsem agresivno obrambo. V sredo je bila obramba zelo dobra medtem ko bi lahko bila včeraj še bolj agresivna. V napadu pa bomo morali popraviti pretok žoge v protinapad in pa podaje kjer smo i+na obeh tekmah izgubili kar nekaj žog. Škoda za slabo četrtino na vsaki tekmi kjer zapravimo možnost za zmago. Ko bomo vseh 40 minut odigrali brez padcev bomo veliko bližje zmagi. Čestitke fantom za prikazano igro.”