U15B ZADNJO TEKMO 1. DELA ODIGRALI PROTI VOJNIKU

Nedelje so rezervirane za tekme ekip U11 in tudi danes ni bilo nič drugače. Po včerajšnji težki tekmi so bili fantje odločeni da popravijo vtis in pokažejo da se znajo boriti. Nasprotnik pa zelo neugodna ekipa Vojnika, ki nam je letos zadala najhujši poraz.

Prvih 5 minut je bilo zelo vzpodbudnih saj so se fantje izjemno borili v obrambi in tudi dobili nekaj skokov. Kmalu je koncentracija popustila in z nekaj prelahko zapravljenimi žogami so gostje pobegnili na dvomestno prednost. Fantje se niso držali dogovorov pred tekmo in vse skupaj je na koncu polčasa privedlo do visoke razlike.

Vendar se naša ekipa ni predala. Fantje so uvideli, da z glavo skozi zid ne bo šlo proti tako močnem nasprotniku. Začeli so upoštevati navodila in z nekaj vzpodbude so v tretji četrtini odigrali odlično in jo z zelo agresivno obrambo in hitrim kroženjem žoge tudi dobili. Čeprav samo v eni četrtini so tudi tokrat dokazali, da lahko igrajo tudi proti fizično veliko močnejšim ekipam.

KK ZLATOROG: KK VOJNIK 19:97 (2:28, 0:23, 16:14, 1:32)

ZLATOROG: KRAŠOVEC 7, BROD 4, BAŠ 4, ČATER, KERIN, TERŠEK, DEŽELAK, JANČIČ T. 3, JANČIČ M., KNAVS, RAHMANI 1

TRENER JERNEJ KOLŠEK:”Prvi del letošnje sezone U15 2.SKL je za nami. Mislim, da smo lahko na vseh 6 tekmah, ki so jih fantje odigrali našli kar nekaj pozitivnih stvari. Res je, da smo dobili zelo zahtevno skupino vendar so fantje v določenih momentih tekem dokazali, da se lahko kosajo z vsakim. Vsaka tekma je učna ura za sebe in najbolj pomembno je, da iz vsake tekme potegnemo najboljše in, da se vsi tako igralci kot tudi jaz iz vsake tekme nekaj naučimo. Danes smo začeli zelo vzpodbudno nato smo spet začeli igrati 1:5 kar vemo da ni rešitev na takšnih tekmah. Vseeno sem vesel, da so se fantje v drugem polčasu predvsem v 3/4 prebudili upoštevali navodila in odigrali odlično.  Sedaj bomo počakali na nasprotnike v drugem delu prvenstva medtem pa pridno trenirali in korak za korakom popravljali napakice, ki se nam še vedno prikradejo na tekmah. Vendar pa se bomo iz lastnih napak nekaj naučili  le če bodo fantje poslušali navodila in se držali dogovorov. Verjamem, da lahko v nadaljevanju sezone še napreduje in sebi dokažemo česa vse smo sposobni. Borbo iz tekem U15B pa bo potrebno prenesti tudi na tekme U13. Čestitke fantom za borbo na vseh 6 tekmah.”