U15B tretji del začeli s tesnim porazom

Ekipa U15B je v zelo okrnjeni zasedbi v Dravogradu začela s tretjim delom državnega prvenstva. Tekma je bila večino časa zelo izenačena le tretjo četrtino so naši fantje odigralo malo slabše kar je na koncu domačinom tudi prineslo zmago. Je pa bila to spet ena izmed tistih tekem iz katere se lahko veliko naučimo saj smo z nekaj osnovnimi napakami domači ekipi sploh dovolili, da lahko igra z nami oziroma nas celo premaga.

DRAVOGRAD KOROŠKA B: ZLATOROG B 49:45 (15:12,13:13,14:7,7:13)

ZLATOROG: BROD 4, BAŠ 3, MUMELJ 3, KERIN 6, MAVRIČ 8, JANČIČ 2, DJURIČIČ 19

DAVID DJURIČIČ:”Danes smo igrali tekmo proti ekipi Dravograd Koroška B. Čeprav smo igrali kar dobro to vseeno na koncu ni bilo dovolj za zmago. Na žalost smo izgubili za 4 točke. Skozi celotno tekmo smo bili blizu na momente pa smo igrali zelo dobro tako v napadu kot obrambi. Na koncu ne moremo biti zadovoljni z rezultatom saj bi lahko bil precej boljši.”

TRENER JERNEJ KOLŠEK:”V ekipi je manjkalo kar nekaj pomembnih členov prav tako pa se je poznalo, da so fantje imeli ta teden počitnice in jih večina ni trenirala. Kljub temu to ne more biti izgovor za nekatere osnovne napake in igranje košarke 1 na 5. Čeprav je bila igra na momente zelo dobra bi z nekaj več volje, želje in pametnimi odločitvami tekmo brez problema obrnili v svojo korist. Sedaj imamo teden časa do naslednje tekme da se nam po počitnicah priključijo še ostali fantje in da se dobro pripravimo za naslednjo tekmo kjer pričakujem veliko boljši pristop od prve sekunde tekme. Vseeno čestitke fantom za prikazano igro.”