U15B spet brez uspeha

V prejšnjem krogu je ekipi U15B malo zmanjkalo do zmage. Danes smo računali na drugačen razplet ampak tudi tokrat je bila nasprotna ekipa boljša. V dvorani Tri Lilije smo gostili ekipo Tajfun Šentjur B. Tako kot na prejšnjih tekmah nam je misel na zmago zopet vzela zelo zelo slaba prva četrtina, ki so jo gostje dobili z 6:23. Kasneje so fantje vzpostavili ravnotežje vendar to ni bilo dovolj za zmago.

KK ZLATOROG B: KK ŠENTJUR B 33:63 (6:23,6:10,11:17,10:13)

ZLATOROG: KRAŠOVEC, BROD, BAŠ 2, VLAOVIĆ 10, POTOČNIK, KERIN, BREGAR, KNAVS, JANČIČ 2, RAHMANI 1, ANTEŠEVIČ 6, DJURIČIČ 12

TRENER JERNEJ KOLŠEK:”Čeprav smo bili danes zaradi poškodb brez 2 igralcev iz prve peterke to nikakor ni izgovor za tako mlahav vstop v tekmo. Zopet rak rana letošnje sezone, ki je že po skoraj četrtini odločila zmagovalca. Ko so fantje hoteli in si želeli so brez problema zaustavili nasprotnika in sledil je protinapad. Tudi napad je v določenih momentih lepo stekel vendar še vedno je preveč igre 1:5. Vendar takšnih trenutkov je bilo danes malo. Takšna končna razlika zagotovo ni realna in upam na drugačen odziv fantov na povratni tekmi. So pa vsi fantje dobili veliko priložnosti za dokazovanje in to priložnost tudi izkoristili. Iz vsake tekme se lahko veliko naučiš in današnjih prvih 10 minut je bilo zelo poučnih. Vseeno čestitke fantom za trud in igro, ki so jo prikazali na parketu.”