U15B prikazala najboljšo igro v letošnji sezoni

Včeraj se je po enotedenskem premoru nadaljevalo prvenstvo za ekipe U15. Naša ekipa se je na domačem parketu pomerila z ekipo KŠ Sani Maribor. Po dveh težkih in dobro odigranih tekmah v soboto smo bili tudi tokrat odločeni, da vikend zaključimo z še eno dobro tekmo.

Začetek tekme je bil tako kot že velikokrat letos brez prave energije in borbe in gostje so hitro povedli za 10 točk. V napadu met ni stekel v obrambi pa so bili fantje premehki. V nadaljevanju tekme so fantje stopnjevali tempo v igri in začeli kazati pravi obraz. V napadu je žoga začela krožiti in fantje so prihajali do odprtih metov. Prav tako so postali bolj agresivni v obrambi. Vse to se je poznalo tudi na semaforju saj so se fantje v 3/4 gostom približali na samo 5 točk razlike nato pa je sledil padec v koncentraciji in zaostanek se je zopet višal. Gostje so na koncu zanesljivo zmagali naši fantje pa so pokazali 30 minut zelo dobre kolektivne igre na kateri se bo gradilo še naprej.

KK ZLATOROG THERMANA LAŠKO B: KŠ SANI MARIBOR B 47:66 (3:15,12:9,17:24,15:18)

ZLATOROG THERMANA LAŠKO B: KRAŠOVEC 7, BROD 4, BAŠ 6, JANČIČ MIHA 2, ČATER 2, KNAVS 3, DEŽELAK, JANČIČ TIMOTEJ 12, GOSAK 3, TERŠEK 2, RAHMANI 6

TRENER JERNEJ KOLŠEK:”Spet smo v tekmo stopili brez prave energije kar se je hitro poznalo tudi na semaforju. Ko so fantje ogreli svoje motorje smo videli zelo lepo ekipno igro in kroženje žoge ter posledično odprte mete. Tudi v obrambi so nekajkrat odigrali odlično in posledično z hitrimi nasprotnimi napadi prišli do lahkih košev. Ekipno igro dobro prikazuje tudi lista strelcev kjer je točke doseglo kar 10 igralcev. Iz tedna v teden fantje kažejo boljše predstave in ekipni duh je vedno bolj prisoten. Čestitke fantom za prikazano igro.”

Ekipa U15B bo naslednjo nedeljo odšla v goste in sicer v Ljutomer.