U15B NA POLZELI POKAZALI ZELO DOBRO IGRO

Po zelo bledi predstavi na prejšnji tekmi v Vojniku kjer smo zabeležili najhujši poraz smo se včeraj odpravili na novo gostovanje tokrat na Polzelo. Že na prvi tekmi so naši fantje pokazali, da s to ekipo lahko igrajo in so prikazali zelo dobro in borbeno igro. Tudi tokrat smo se nadejali takšne igre. Vendar pa tudi tokrat začetek ni bil takšen kot bi si ga želeli. Domača ekipa je hitro izkoristila nezbranost v naši ekipi in hitro povedla z dvomestno razliko. V drugi četrtini so domačini v igro poslali povsem drugo peterko kateri so naši fantje brez problema parirali in četrtino tudi dobili.

V drugem polčasu je bila slika povsem enaka proti višji in močnejši postavi domače ekipe fantje niso našli načina kako priti do koša medtem ko so v zadnji četrtini spet pokazali pravi obraz.

KD HOPSI POLZELA: KK ZLATOROG B 82:31 (37:3,9:12,26:3,10:13)

ZLATOROG: BAŠ 11, JANČIČ M. 2, KERIN, DEŽELAK 5, JANČIČ T. 6, GOSAK, TERŠEK 2, RAHMANI 5

URBAN BAŠ:”Tekmo smo začeli zaspano in brez prave volje. Po 2 četrtini smo se zbrali in zaigrali veliko bolje. Ko je imel nasprotnik na igrišču malo slabšo peterko smo lahko z njimi igrali enakovredno. Tekmo smo vseeno odigrali zelo dobro in smo lahko zadovoljni.”

TRENER JERNEJ KOLŠEK:”Po napornem prejšnjem vikendu so imeli pred tekmo fantje nekaj več počitka da so si nabrali novih moči. Začetek tekme ni bil tako slab kot kaže rezultat saj smo si izdelali kar nekaj lepih prodorov in metov na koš vendar smo bili premalo odločni in žoga ni hotela skozi obroč. Na drugi strani so domačini z hitrimi zaključki prišli do prve višje prednosti. V drugi četrtini smo z nekaj lepimi potezami brez problema prebijali obrambo domačih in tudi z lahkoto dosegali koše. Enako se je ponovilo v drugem polčasu. Vseeno mislim da so fantje odigrali novo dobro tekmo kljub temu da je manjkalo nekaj pomembnih članov. Pokazali so, da lahko igrajo proti močnejšemu nasprotniku nas pa še vedno tepejo nepotrebne izgubljene žoge.  Čestitke vsakemu od fantov za prikazano igro.”

Ekipa U15B bo spet na delu že v sredo ko v domači dvorani Tri lilije gostuje ekipo Šentvida.