U15B DO ZMAGE V ŠENTJURJU

Ekipa U15B je včeraj v Šentjurju odigrala predzadnjo tekmo v letošnji sezoni. Na prvi tekmi v Treh lilijah se ni izšlo po naših načrtih saj so nas Šentjurčani premagali za okroglih 30 točk. Tokrat smo se hoteli pokazati v drugačni luči. Vse je bilo odvisno ogrevanja in od prve četrtine katera nam je na prejšnjih tekmah povzročala obilo preglavic.

Tokrat so po dolgem času fantje pristopili k tekmi z veliko energije in želje kar se je poznalo tudi na rezultatu. Čeprav je bila igra v prvi četrtini na obeh straneh zelo raztrgana so jo fantje na koncu obrnili v svojo korist. Odločila je bila odlična obramba v drugi četrtini kjer smo prišli do prve višje prednosti, ki jo fantje do konca tekme niso več izpustili iz rok. Tako so se fantje po dolgem času veselili zaslužene zmage.

KK ŠENTJUR TAJFUN B: KK ZLATOROG B 39:48 (6:9,9:19,13:10,11:10)

ZLATOROG: KRAŠOVEC, BROD 7, BAŠ 1, VLAOVIĆ 11, MUMELJ 6, KERIN 4, MAVRIČ 9, KNAVS, JANČIČ, ANTEŠEVIČ 6, DJURIČIČ 4

TRENER JERNEJ KOLŠEK:”Končno so fantje opravili ogrevanje pred tekmo tako kot je treba in rezultat je bil hitro viden. Super energija od začetka tekme. Zelo dobro smo v obrambi zaustavili njihove najnevarnejše igralce poleg tega smo zelo dobro tekli v kontranapad in dosegli nekaj lahkih košev. Seveda se nam je v obrambi še prikradla kakšna napaka v napadu pa smo zgrešili veliko zicerjev ampak na koncu je bilo vseeno dovolj, da smo zabeležili novo zmago. Generalno gledano so fantje včeraj odigrali eno izmed najboljših če ne celo najboljšo tekmo v sezoni. Čestitke za zmago in upam da bodo to energijo prenesli tudi na zadnjo tekmo.”