U15 ostajajo neporaženi

Neporažena pa ostaja ekipa U15A, ki je na gostovanju suvereno ugnala ekipo Jelša Šmarje. Z izkupičkom 3 zmag na prav toliko tekmah zasedajo prvo mesto v svoji skupini.

KK JELŠA ŠMARJE: KK ZLATOROG 35:88 (9:21,7:24,6:27,13.16)

ZLATOROG: MEDVED 17, BEZGOVŠEK 18, PAJK 8, FON 8, ŠRAJ 6, ARSENIČ 8, PASARIČ 6, KOŠTOMAJ 4, LUKACS 2, KLEZIN 5, GARTNER 2, DJURIČIČ L. 2, DJURIČIČ D. 2,

KAPETAN EKIPE ANŽE MEDVED: “Viden je napredek tako v napadu kot v obrambi v primerjavi z prvima dvema tekmama. Sedaj moramo iz tekme v tekmo nadgrajevati svojo igro. Danes so svojo priložnost dobili tudi mlajši igralci in jo odlično izkoristili.”

ROK PAJK: “Od zadnje tekme do danes je viden velik napredek, ne le v agresivni obrambi ampak tudi v kroženju žoge v napadu. Tudi mlajši soigralci so dobili veliko priložnosti na tekmi, kjer so se lahko dokazali. Prikazali so pravilen pristop v igri. Vem pa tudi, da smo lahko še boljši, zato bomo pridno trenirali in na tekmah izvrševali trenerjeva  navodila. V kolikor bo tak pristop do igre še naprej, lahko pričakujemo še veliko dobrih iger in uspehov.”

Državno prvenstvo se nadaljuje naslednji teden ko ekipa U15A gostuje v Domžalah pri ekipi Helios Suns.