u13 na polzeli do novih zmag

Na Polzeli je danes ekipa U13 igrala drugi turnir v 3. delu državnega prvenstva. Nasprotnika sta bil domača Polzela in Nazarje. Obe tekmi smo od začetka do konca imeli pod kontrolo in tako zabeležili novi dve zmagi. Tako imajo fantje na lestvici že 4 zmage.

KD HOPSI POLZELA: KK ZLATOROG 25:61 (5:16,7:14,5:13, 8:12)

KK ZLATOROG: KK NAZARJE 49:29 (15:8,13:8, 7:6,14:7)

ZLATOROG: KRAŠOVEC, BAŠ, VLAOVIĆ, KOVAČ, KERIN, TERŠEK, TOVORNIK, PIRŠ, DEŽELAK, DJURIČIČ

 

KAPETAN FILIP PIRŠ:”Prvo tekmo smo začeli zelo dobro in tako je ostalo skozi celotno tekmo čeprav smo še imeli rezerve predvsem v obrambi. Drugo tekmo smo začeli slabše. Druga četrtina je bila boljša kot tudi nadaljevanje vendar smo bili v obrambi preveč pasivni v napadu pa nezbrani pri zaključkih. Čestitke soigralcem za 2 zmagi.”

TRENER JERNEJ KOLŠEK:”Danes smo videli 2 povsem različni tekmi. Na prvi je bilo kljub velikemu številu izgubljenih žog videti odlično energijo ter tudi željo kar je pričal tudi končni rezultat. Tudi asistenc je bilo nekaj in fantje so igrali kot ekipa. Na drugi tekmi pa kot da bi jih enostavno odklopil. Čeprav ni bilo veliko izgubljenih žog pa tudi ni bilo asistenc kar priča o tem, da je žoga premalo krožila fantje pa so na momente spet igrali vsak zase. Čeprav rezultat kaže 2 gladki zmagi pa vseeno nisem čisto zadovoljen z pristopom predvsem na drugi tekmi. Še vedno smo lahko boljši. Na zadnjem turnirju v sezoni pričakujem veliko bolj sproščeno in povezano igro. Čestitke fantom za zmagi.”