U11B na turnirju v Dravogradu

Z svojo sezono pa so nadaljevali tudi naši najmlajši in sicer ekipa U11B. Fantje so se po dolgem premoru zopet vrnili pod koše in sicer so tokrat gostovali pri ekipi Dravograda. Poleg domačinov so se pomerili še z ekipo Ptuja.

Prvo tekmo so fantje igrali proti ekipi Ptuja. Čeprav so bili prazniki in poleg tega tudi pomanjkanje treningov se fantom to ni veliko poznalo saj so se odlično zoperstavili nasprotniku. Tako kot vedno je bila tudi ekipa Ptuja fizično močnejša kar se je poznalo tudi na končnem rezultatu ampak fantje so z srčno igro pokazali kako se bori.

 

SANI PTUJ: KK ZLATOROG B 69:31 (24:7,10:11,23:9,12:4)

Drugo tekmo smo igrali proti ekipi Dravograda s katero smo letos dvakrat že igrali. Po prvi zelo naporni tekmi so na drugi tekmi pošle moči in domačini so skozi celotno tekmo višali prednost. Fantje so se borili po najboljših močeh in si po koncu tekme zaslužili aplavz za borbenost na obeh tekmah.

 

DRAVOGRAD KOROŠKA: KK ZLATOROG B 80:20 (27:15,23:0,13:0,17:5)

Za ekipo Zlatoroga so nastopali: Gal Čop, Maks Razboršek, Tijan Božič, Matic Rezec, Žiga Mesojedec, David Pinter, Žiga-Gaj Deželak, Nik Sibinčič, Lovro Rudnik.