U11 so začeli z 2. delom državnega prvenstva

Po mesecu premora je tudi ekipa U11 nadaljevala z državnim prvenstvom. Tekmeca v tokratni skupini sta ekipi Keleje iz Celja in Elektra iz Šoštanja. Prvi turnir je gostila ekipa Keleja na osnovni šoli Frana Krajnca na Polulah. Priča smo bili 2 zanimivima tekmama naši fantje pa so se borili po najboljših močeh ter tako zabeležili zmago in neodločen rezultat.

Prvo tekmo proti Elektri so fantje odigrali zelo dobro kljub temu da so zgrešili veliko polaganj ter veliko žog podali nasprotniku. Tekmo so imeli pod nadzorom od začetka pa vse do konca.

Druga tekma je bila bolj napeta in tudi veliko bolj borbena. Prvi polčas smo odigrali odlično in zaustavili domačo ekipo. Drugi polčas je bil še bolj napet igra pa je bila na obeh straneh na momente zelo nervozna. V zaključku zadnje četrtine so z nekaj zaporednimi točkami domačini prišli do končnega izenačenega rezultata.

KK ELEKTRA ŠOŠTANJ: KK ZLATOROG 4:12 (1:3,1:3,1:3,1:3)

KK KELEJA: KK ZLATOROG 8:8 (1:3,1:3,3:1,3:1)

ZLATOROG: OVČINA, ČOP, SIBINČIČ, BOŽIČ, REZEC, ČATER, JANČIČ, RAZBORŠEK, GOSAK, MASTNAK, DEŽELAK

TRENER JERNEJ KOLŠEK:”Po mesecu odmora so fantje že nestrpno pričakovali nove tekme. Prvo tekmo smo kontrolirali od začetka do konca čeprav je bila igra na momente zelo raztrgana. Druga tekma je bila pričakovano težja. Prvi polčas je bil odličen v drugem pa nam je malo zmanjkalo sreče in rezultat je bil izenačen. Predvsem sem vesel, da so vsi fantje igrali v večini zelo nesebično in si podajali žogo ter pokazali tudi nekaj lepih akcij. Seveda se prikrade še kakšna napaka ampak to je drugotnega pomena. Verjamem, da se je vsak potrudil po najboljših močeh pokazalo pa se je tudi, da se fantje zelo dobro razumejo ter da se na tekmah tudi znajo pozabavati kar je pri ekipnih športih najbolj pomembno. Čestitke fantom za 2 odlični tekmi.”

Ekipa U11 z tekmami nadaljuje naslednji vikend ko bo gostitelj turnirja Elektra iz Šoštanja.