U11 2. DEL PRVENSTVA ZAKLJUČILI ZMAGOVITO

Danes se je na podružnični šoli v Debru odvijal tretji turnir v drugem delu državnega prvenstva. Naši fantje so v tem delu tekmovanja do sedaj zabeležili 3 zmage in 1 neodločen rezultat. Tudi danes so bili fantje odločeni, da v domači dvorani gostom pokažejo kdo je gospodar v Laškem. Nasprotnika sta bila zopet Keleja In Elektra iz Šoštanja.

Prvo tekmo so fantje igrali proti ekipi Elektre. Pozna ura in prijetno vreme zunaj so malo vplivali na fante ki so delovali na začetku tekme kar nekoliko počitniško. Veliko izgubljenih žog in neskakanje v obrambi sta nam povzročala veliko težav. Ampak fantje so se zbral ter zaigrali veliko bolje tudi v teh segmentih igre in na koncu zanesljivo zmagali.

KK ZLATOROG: KK ELEKTRA ŠOŠTANJ 10:6 (3:1,3:1,1:3,3:1)

Fantje so vmes lahko eno tekmo počivali in gledali igro Keleje, ki je bila naš naslednji nasprotnik. Prav tako so se lahko vmes tudi spočili in ta počitek je bil zelo dobrodošel. Čeprav smo tudi drugo tekmo začeli malo zadržano pa so nato fantje dali v višjo prestavo in z dobro obrambo ter lepimi protinapadi prišli do druge in vcelotnem drugem delu do 5 zmage.

KK ZLATOROG: KK KELEJA 12:4 (3:1,3:1,3:1,3:1)

ZLATOROG: OVČINA, ČOP, RAZBORŠEK, BOŽIČ, ČATER, REZEC, GOSAK, MASTNAK,HORVAT

TRENER JERNEJ KOLŠEK:”Glede na sončno vreme zunaj me je bilo pred turnirjem kar malo strah kako bodo igrali fantje glede na pozno uro turnirja.Vedeli smo, da bo največji problem skok saj imajo obe nasprotni ekipi malo višje igralce. In tako se je tudi zgodilo. Na to so fantje strnili svoje vrste in si prigarali prvo zmago. Na drugi so fantje z veliko boljšo obrambo in lahkimi zaključki nadzirali tekmo od prve minute. Seveda se med tekmo prikrade še kar nekaj napak ampak glede na to, da je v večini razen nekaj izjem ekipa sestavljena iz fantov letnik 2008 sem zelo ponosen na vse rezultate v letošnji sezoni. Sedaj bomo čakali na nasprotnike v 3. delu državnega prvenstva. Čestitke fantom za novi 2 zmagi.”