šolska ekipa spet polovično uspešna

ŠOLSKA EKIPA JE DRUGI TURNIR ODIGRALA V PREBOLDU KJER SE JE POMERILA Z EKIPO OŠ PREBOLD IN EKIPO IZ OŠ POD GORO. FANTJE SO TAKO KOT PREJŠNJI TEDEN ZABELEŽILI ZMAGO IN PORAZ NA DVEH ZELO NAPETIH TEKMAH. PRVO SO FANTJE PO KAR 3 PODALJŠKIH NESREČNO IZGUBILI MEDTEM KO SO DRUGO TEKMO Z DOBRO ZADNJO TRETJINO DOBILI.

OŠ PREBOLD: OŠ PRIMOŽA TRUBARJA LAŠKO 36:34 ( 3 PODALJŠKI)

OŠ POD GORO: OŠ PRIMOŽA TRUBARJA LAŠKO 16:18

OŠ PRIMOŽA TRUBARJA LAŠKO: ČATER, BROD, JANČIČ TIMOTEJ, TERŠEK, DEŽELAK, JANČIČ MIHA, RAHMANI, PIRŠ, KOVAČ, POTOČNIK, KERIN

TRENER JERNEJ KOLŠEK:”Tekme so dolge 3×6 min kar pomeni, da si napak tukaj na smeš privoščiti. Prva tekma je bila zelo napeta in šele v zadnjih sekundah smo si zagotovili podaljšek. V podaljšku so se fantje držali dogovorov vendar smo z nekaj smole vseeno ostali brez zmage. Glavni razlog, da nismo zmagali po rednem delu je bilo veliko število zgrešenih zicerjev. V prvi tekmi smo pustili veliko energije zato smo tudi v drugo tekmo vstopili zelo medlo. Čeprav je bila kvaliteta na naši strani nikakor nismo mogli zadeti. Kot da bi bil koš začaran. Vseeno smo na tej težki tekmi izborili zmago. Škoda za poraz na prvi tekmi ampak zelo pomembna je bila zmaga na drugi tekmi.”