ŠENTVID PREMOČAN ZA EKIPO U15B

Ekipa U15B se je danes mudila v Ljubljani kjer so v 2. krogu gostovali pri ekipi ŠD Šentvid. Ekipa je v Ljubljano odšla oslabljena saj je manjkalo kar nekaj pomembnih članov vendar so fantje, ki so na tekmo prispeli pokazali izjemno borbo proti ekipi, ki je v celoti sestavljena iz igralcev letnik 2004. Domačini so tekmo na koncu zanesljivo dobili naši fantje pa so iz Ljubljane odšli z dvignjeno glavo in z novimi izkušnjami.

ŠD ŠENTVID: KK ZLATOROG B  104: 31 (39:14, 15:10,23:7, 23:0)

ZLATOROG B: JANČIČ 10, BROD 5, BAŠ 5, KNAVS 3, RAHMANI 2, DEŽELAK (cap) 6, ČATER, GOSAK

TRENER JERNEJ KOLŠEK:”Zelo sem zadovoljen z prikazano igro na današnji tekmi. Glede na premoč domačinov so se fantje 30 minut borili kot levi v zadnji četrtini pa nas je zaradi kratke klopi zmanjkalo tako v obrambi kot tudi v napadu. Sicer so fantje na momente hoteli z glavo skozi zid ampak pomembno je da iz takšnih tekem odnesemo neprecenljive izkušnje. Tekma kot je bila danes je najboljši možen trening za fante in vesel sem, da so danes prikazali drugačen obraz kot včeraj. Čestitke fantom za borbo in se že veselim naslednjih tekem.”

KAPETAN ŽAN-JAN DEŽELAK:”Danes smo v dvorani Šentvid odigrali tekmo proti  Šentvidu. Prvo četrtino smo v napadu odigrali kar vredu, v obrambi pa se nismo dovolj potrudili nismo dobivali skokov v obrambi in zato so nam dali kar veliko točk.V drugi četrtini smo odigrali bolje kot v prvi. V obrambi smo se bolj potrudili zato tudi niso dalo toliko točk. V naslednjem polčasu smo spet začeli popuščati. V napadu pa smo si premalo podajali in nismo dosegli točk niti dobivali skokov v napadu.”

V naslednjem krogu naše fante čaka gostovanje pri ekipi Vojnika.