Prvi turnir lige za starše je za nami

Sredin večer je bil v Treh lilijah namenjen prvemu turnirju starševske lige. V tej novonastali ligi se med seboj pomerijo ekipe staršev U11,U13,U15 in ekipa trenerjev. Hkrati potekajo 2 tekme in tako so bile včeraj na sporedu 4 tekme na katerih so lahko starši in tudi trenerji pokazali svoje znanje pri košarki. Turnir bo potekal 1x mesečno in ekipe se bodo med seboj pomerile večkrat. Ekipa z največ zmagami bo na koncu zmagovalec starševske lige.

Prvi tekmi včeraj sta bili med Trenerji in starši U15 ter starši U11 in U13. Trenerji so hitro pokazali, da z njimi ne bo šale in so od samega začetka močno pritisnili v obrambi ter za lahkimi koši hitro pobegnili na veliko prednost. Tekma je ponudila kar nekaj atraktivnih akcij in preigravanj. Na drugi strani dvorane pa je bila tekma veliko bolj napeta. Po prvem polčasu je bil rezultat izenačen in kazalo je na odličen drugi polčas. Na koncu so nekaj več znanja in sreče pokazali starši U11 ter tako zmagali.

Po kratki pavzi se je turnir nadaljeval in sicer so se trenerji pomerili z ekipo U13. U11 pa proti U15. Trenerji so imeli na začetku kar nekaj težav vendar so se kmalu zbrali in stvari vzeli v svoje roke ter z njihovo značilno igro hitrih proti napadov zmagali. Na drugem igrišču so tudi starši U11 hitro prevzeli pobudo in na koncu tudi zmagali. Konec so naznanile ugasle luči zaradi tega smo druge tekme morali skrajšati.

Na koncu je seveda bolj kot rezultat pomembno druženje in zabava katere pa zagotovo ni primanjkovalo. Tako smo pod streho spravili prvi turnir starševske lige, ki se bo predvidoma nadaljeval naslednji mesec. Vsi očetje, ki niste bili prisotni na prvem turnirju pa seveda vabljeni na naslednji turnir.

 

EKIPE:

TRENERJI (JUG, BALEK, KOLŠEK, FIRM, ŠUBEJ, MIRNIK)

U15 (PAJK, LESJAK, ŠPAN, PASARIČ, SLUGA, ŠRAJ)

U13 (VLAOVIĆ, TERŠEK, KOVAČ, BROD, GARTNER)

U11 (ČATER, ČOP, RAZBORŠEK, LAPORNIK, SIBINČIČ)

 

Rezultati:

TRENERJI: U15 56:22

U11:U13 52:45

U11:U15 25:6

TRENERJI: U13 37:19

 

Lestvica:

Ekipa: Zmage: Porazi: Točke: +/-
TRENERJI 2 0 4 +52
U11 2 0 4 +26
U13 0 2 2 -25
U15 0 2 2 -53