Prvi dan turnirja v Beogradu

Na turnir v Beogradu smo se odpravili v zgodnjih jutranjih urah saj nas je čakala kar dolga vožnja. Vožnja je minila zelo hitro in kmalu smo prispeli na cilj. Najprej smo se odpravili v naše domovanje oziroma hostel. Hitro smo se razpakirali saj nas je že kmalu zjutraj čakala prva tekma proti KK Foka. Ker se ne vodi evidenca rezultatov tudi ni važno kdo je zmagal saj je to prijateljski turnir in na prvem mestu je to, da se otroci naigrajo košarke in sklenejo kakšna nova prijateljstva.
Po odigrani tekmi smo se odpravili na pokušanje lokalnih specialitet. Fantje so uživali v jedeh, ki so si jih po dolgi vožnji in tekmi tudi zaslužili. Po kosilu je bilo nekaj malega počitka saj so nas popoldne čakale še tri tekme. Fantje so se spočili nato pa smo spet odšli na sejmišče kjer se odvija turnir.
Najprej so odigrali tekmo proti KK Borac Čačak nato proti starim prijateljem KK Pink Panter s katerimi si tudi delimo hostel in na koncu še proti ekipi Grčija 1. Celoten spored je bil zelo naporen zato smo se po tekmah hitro odpravili domov se pripravili za spanje in tudi hitro zaspali.
Jutri nas zopet čaka pester spored. Vso dogajanje lahko spremljate na naši Facebook strani in na spletni strani www.zlatorogec.si