Leto zaključili s tradicionalnim druženjem

Včeraj smo se z druženjem selekcij U11, U13 in U15 v dvorani Tri lilije na igriv način poslovili od leta 2016. Več kot 40 zlatorogecov se je družilo in zabavalo več kot 2 uri. Trenerji so pripravili zanimive štafetne igre, igre sodelovanja za konec pa tudi igro spomina, da smo preverili male sive celice naših fantov.

Naredili smo 6 enakovrednih ekip, ki so skozi celotni zaključek med seboj tekmovale v različnih igrah. Najprej smo preverili atletske sposobnosti z žogo in brez nje. Fantje so se zelo izkazali in pred številčnimi starši pokazali vse svoje atletsko znanje.

Nato je sledilo tekmovanje o metu na koš. Na koš smo metali iz različnih položajev. Nekateri položaji so bili tudi malo posebni ampak zato toliko bolj zabavni. Videli smo veliko lepih zadetih metov in dokaz kako dobro trenirajo zlatorogeci.

Tudi štafeti v vzdržljivosti se niso izognili. Teči so morali namreč okoli košarkarskega igrišča najprej brez žoge nato še z njo. Kombinacija hitrega teka in vodenja žoge našim fantom ni delala nikakršnih težav. Fantje so se medsebojno spodbujali in vzdušje je bilo odlično.

Seveda pa je potrebno preveriti tudi kakšen spomin imajo zlatorogeci. Trener Žiga je naštel 25 vrednot. Zapomniti so si jih morali čim več in jih napisati na list papirja. Ugotovili smo, da imajo naši najmlajši člani odličen spomin.

Za konec pa je sledilo tekmovanje v kralju ulice. Tekmovanje je potekalo na 4 koših. Iz vsakega koša sta zmagovalca potovala v veliko finale. Tekmovanje je bilo zelo napeto in po nekaj minutah smo dobili zmagovalca. Sledila je samo še razglasitev rezultatov. Vse ekipe so za svoj trud prejele simbolične nagrade.

Zlatorogeci so tako vsem staršem pokazali vse kar so se v letu 2016 novega naučili oziroma nadgradili. Starši so bili z videnim zadovoljni in so tudi zaploskali. Skupen stisk rok in krik LAŠKO je naznanil konec našega druženja. Sedaj bodo imeli najmlajši nekaj premora medtem ko bodo starejše selekcije še vedno pridno trenirale in se potile na parketu.

Hvala vsem staršem, ki ste pripeljali svoje otroke na zaključek in jih pospremili v novo leto.

 

Zlatorogeci želijo vsem  lepe in vesele praznike! Se vidimo ponovno v letu 2017.