Kdaj in s kom bodo igrali Zlatorogeci?

U15A

Po drugem delu državnega prvenstva kjer so zabeležili 11 zmag in 3 poraze, ekipa zaseda 3 mesto, ki si ga deli z ekipo Janč. Nasprotniki v tretjem delu državnega prvenstva, kjer se bo tudi odločalo kdo bo potoval na final4 bodo ekipe GROSUPLJE, LTH CASTINGS, ECE TRIGLAV IN SLOVAN.

Prvo tekmo tretjega dela bodo fantje odigrali 19.2.2017 ob 13:30 v Kranju.

 

U15B

V svoji skupini so z 3 zmagami in 5 porazi zasedli 4 mesto in se bodo v nadaljevanju pomerili z ekipami PRIMAFOTO, DKŠ ROGAŠKA SLATINA in KŠ SANI MARIBOR.

Prvo tekmo v zadnjem delu bodo odigrali proti ekipi Primafoto iz Slovenj Gradca in sicer 5.3.2017.

 

U13

V drugem delu se je ekipa trikrat pomerila z ekipama Janč in Ježice. Izkupiček po koncu pa je bil tri zmage in trije porazi. Fantje so se tako poleg Janč uvrstili med 16 najboljših ekip v Sloveniji. V zadnjem delu prvenstva se bodo poleg Janč pomerili tudi z vedno neugodnim PODČETRTKOM in MIKLAVŽEM.

Zaradi dogovarjanj o zamenjavi turnirjev točni razpored tekem še ni znan.

 

U11A

V prvem delu so igrali v najbolj zanimivi skupini v tem prvenstvu. Z izkupičkom 4 zmag in 2 porazov so dosegli 1. mesto in se bodo v drugem delu, ki se začne marca pomerili z ekipama HOPSI POLZELA in JELŠA ŠMARJE.

Prvi turnir bo potekal na Polzeli, 5.3.2017

 

U11B

Ekipa U11B je ekipa, ki igra proti starejšim in močnejšim nasprotnikom z namenom hitrejšega košarkarskega razvoja. V drugem delu tekmovanja se bodo pomerili z ekipama PODČETRTEK-VITLI KRPAN in DRAVOGRAD KOROŠKA.

 

Prvi turnir, ki bo potekal 5.3.2017 bodo gostili naši fantje, ki bodo pred svojimi navijači pokazali vse kar znajo.

 

Tekmeci naših fantov so tako znani. Sedaj pa držite pesti in navijajte, da se bodo odrezali najbolje kar se da. Vso dogajanje na košarkarskih igriščih boste lahko spremljali na našem FACEBOOK profilu in na naši spletni strani www.zlatorogec.si.