Hrastnik je gostil prvi turnir interne zasavske lige za ekipe U11

V Hrastniku je danes potekal prvi turnir Zasavske lige za ekipe U11. V tej povsem interni ligi sodelujejo 4 ekipe. Poleg naših zlatorogecov tudi ekipe Hrastnika, Litije in Rudarja iz Trbovelj. Vsaka od ekip bo gostila en turnir na vsakem turnirju pa ekipa odigra 2 tekmi. Danes so se fantje, ki sta jih vodila Klemen Požin in Jernej Ledl, pomerili z domačini in ekipo Rudarja.

Ekipo Zlatoroga so na turnirju zastopali: Miha Jančič, Niki Čater, Jan Gosak, Gal Čop, Lovro Rudnik, Maks Razboršek, Alan Ovčina, Miha Mastnak, Matic Rezec, Žiga-Gaj Deželak in Matija Čop. Fantje so prikazali veliko mero znanja in odigrali dve zelo dobri tekmi, ki sta bili namenjeni pripravi na nadaljevanje sezone v državnem prvenstvu. Obe tekmi so tudi zmagali čeprav rezultat ni na prvem mestu ampak je pomembno nabiranje izkušenj, zabava in pa ekipno delo.

Trener Klemen Požin je na kratko povzel današnji turnir: “V Hrastniku smo danes odigrali prvi turnir interne Zasavske lige. Fantje so odigrali tako kot smo se dogovorili, da odigrajo ekipno in predvsem, da se zabavajo. Mislim da smo to dosegli in da smo vsi domov odšli nasmejani, veseli in z veliko novih izkušenj. Čestitke fantom za zmagi.”

Naslednji vikend bodo fantje nadaljevali z nastopi v državnem prvenstvu kjer jih čakajo ekipe Keleje in Elektre iz Šoštanja. Naslednji turnir interne Zasavske lige pa je predviden 14.4.2018 v Trbovljah.