EKIPA U11 DO DVEH NEODLOČENIH REZULTATOV

Danes je na podružnični šoli Debro potekal prvi turnir 3. dela državnega prvenstva za ekipo U11. Po zelo dobrem drugem delu prvenstva kjer so fantje zabeležili 5 zmag in neodločen izid smo tokrat pričakovali nove nasprotnike proti katerim letos še nismo igrali. NA prvih dveh tekmah sta nam nasproti stali ekipe Dravograda in Sani Maribor.

Prvo tekmo so fantje odigrali proti Dravogradu kjer so po zelo zaspanem prvem polčasu v drugem prestavili v višjo prestavo in na koncu iztržili neodločen rezultat. Zelo zaspan začetek je bil posledica slabega ogrevanja pred tekmo zato smo potrebovali nekaj časa da smo strnili vrste in pokazali pravo igro.

KK ZLATOROG: KK DRAVOGRAD KOROŠKA 8:8 (1:3,1:3,3:1,3:1)

Vmes smo lahko spremljali tekmo med ekipama Dravograda in Maribora katero je dobila ekipa Dravograda z rezultatom 10:6

Nato je sledila še zadnja tekma na turnirju. Na začetku tekme smo malo premešali četvorke in začetek je bil odličen fantje so z dobro obrambo in lahkimi koši brez problema dobili prvo četrtino. V drugi četrtini je imel nasprotnik fizično malo močnejšo ekipo zato smo imeli na začetku veliko problemov. Vendar so se fantje hitro prilagodili na bolj trdo igro in odigrala zelo borbeno in z veliko želje. Slika je bila podobna tudi v drugem polčasu in tako se je tudi druga tekma končala z neodločenim rezultatom.

KK ZLATOROG: KK SANI MARIBOR 8:8 (3:1,1:3,3:1,1:3)

ZLATOROG: OVČINA, ČOP, RAZBORŠEK, ČATER, REZEC, GOSAK, JANČIČ, MASTNAK, HORVAT, DEŽELAK

TRENER JERNEJ KOLŠEK:”Prvo tekmo smo odprli zelo slabo kar je bila posledica slabega ogrevanja kjer so bili fantje povsem brez energije in koncentracije. Fantje so nato zaigrali veliko bolje in tako prišli do neodločenega rezultata. Tako so pokazali pravi karakter saj so se po zaostanku zbrali in odigrali tako kot je treba. Na drugi tekmi smo ostali brez najvišjega člana ekipe, zato smo imeli velik problem pri skoku saj je naša ekipa zelo nizka. Vseeno so tako prva kot tudi druga četvorka pustili srce na igrišču in tudi na drugi tekmi dosegli neodločen rezultat. Glede na to da sta bili obe ekipi fizično močnejši in tudi višji sem zelo zadovoljen z igro vseh fantov in se že veselim naslednjih tekem. Še enkrat čestitke fantom.”