EKIPA U15B SEZONO SKLENILA Z PORAZOM PROTI LITIJI

Ekipa U15B se je danes v Treh Lilijah na zadnji tekmi v sezoni pomerila proti gostom iz Litije. Po zmagi na četrtkovi tekmi smo upali, da bodo fantje danes pokazali novo dobro predstavo, vendar je bil medel vstop v tekmo in zelo dobra igra Litije preveč za naše fante.

Tako kot ponavadi so si gostje veliko prednost priigrali že v prvi četrtini. V drugi četrtini so fantje spet pokazali, da lahko igrajo z vsakim nasprotnikom saj je Litija četrtino dobila z minimalno razliko. V tretji četrtini se je zgodba iz prve četrtine ponovila in Litija je spet suvereno dobila tretji del tekme. V zadnji četrtini je koncentracija pri Litiji malo popustila in naši fantje so v tem delu tekme dosegli enako število točk kot prej v 30 minutah. Čeprav je bila ekipa Litije fizično močnejša smo pričakovali večjo borbo in željo iz strani naših fantov.

KK ZLATOROG B: LITIJA 31:90 (2:29,11:19,3:26,15:16)

ZLATOROG: BROD, BAŠ, VLAOVIĆ 5, MUMELJ 1, KERIN 2, MAVRIČ 2, DEŽELAK 2, RAHMANI, JANČIČ 2, ANTEŠEVIČ 7, DJURIČIČ 10

TRENER JERNEJ KOLŠEK:”Pred zadnjo tekmo sem želel, da fantje dajo na parketu vse od sebe saj je to njihova zadnja tekma v sezoni. Vendar smo začeli tako kot ponavadi in tekma je bila po prvih 10 minutah odločena. Napak na obeh straneh parketa je bilo občutno preveč. Na momente smo zopet pokazali, da lahko igramo z vsako ekipo ampak enostavno je teh momentov premalo. Ekipa je bila letos sestavljena z enim samim namenom in sicer, da se bodo fantje skozi vse te težke tekme proti močnejšim nasprotnikom naučili kaj novega. Rezultat je bil drugotnega pomena potrebno pa je poudariti, da smo se po prvem delu uvrstili v 1.ligo. Mislim in upam, da so fantje odnesli kar se da veliko iz vseh teh tekem, saj so takšne tekme odličen trening za naslednje sezone. Sam menim, da so fantje zelo napredovali mogoče nekateri malo bolj nekateri malo manj, nekateri v eni spet drugi v neki drugi prvini košarke ampak prav to je pomembno, da so napredovali in jim je bila to dobra šola za naprej. Zelo so me presenetili najmlajši fantje, ki so na nekaterih tekmah pokazali odlične igre. Čeprav bi po rezultatih sodeč rekli, da je za ekipo slaba sezona so se prav vsi fantje zelo trudili skozi celotno sezono in mislim, da je bila sezona zelo dobra. Čestitke vsem fantom za celotno sezono.”