Ekipa U15B nemočna v Vojniku

Po dveh zelo dobro odigranih tekmah doma proti Hopsom in v gosteh proti Šentvidu nas je v tretjem krogu čakalo gostovanje v Vojniku. Domača ekipa je bila od prve sekunde tekme z svojo agresivnostjo in veliko premočjo v moči ter višini nerešljiva uganka za našo mlado ekipo. Pri naših fantih se je poznala tudi utrujenost saj so včeraj odigrali 2 zelo zahtevni tekmi poleg tega pa tudi zelo kratka klop. Kljub temu so se fantje borili po najboljših močeh in vsaka takšna tekma pride zelo prav saj se lahko zelo veliko naučimo in vidimo kje je potrebno na treningu še delati. Predvsem v prvem polčasu je nezbranost pri podajah botrovala k temu, da so domačini zadeli serijo lahkih polaganj in razlika se je hitro večala. Šele v drugem polčasu in proti koncu tekme so tudi naši fantje pokazali, da lahko z večjo mero agresivnosti pridejo do lepih zaključkov in košev.

KK VOJNIK: KK ZLATOROG B 126:17 (48:2,38:2,23:4,17:9)

KRAŠOVEC, BROD 3, BAŠ 2, KNAVS, JANČIČ MIHA 10, JANČIČ TIMOTEJ 2, DEŽELAK, RAHMANI

URBAN BAŠ:”Težka tekma. Poznala se nam je utrujenost od sobotnih tekem kar se je pokazalo že na ogrevanju. Fizično močnejši nasprotnik je igral presing kar nas je zbegalo zato smo naredili veliko nepotrebnih napak. Skozi vso tekmo smo prikazali premalo želje in borbe.”

TRENER JERNEJ KOLŠEK:”Za nami je v dosedanjem poteku sezone najslabše odigrana tekma. Začetna agresivna obramba domačih je povsem zmedla naše fante, ki so žoge izgubljali kot po tekočem traku. Žal se je hitro naredila visoka razlika, ki je botrovala k temu, da je bila tekma že po prvi četrtini zaključena. Kljub temu ne morem reči, da se fantje niso borili so pa dobili nov dokaz, da bo potrebno na treningih delati še bolj močno in bolj odločno. Mogoče na koncu bode v oči visok poraz vendar sam mislim, da dokler se bomo takoj jaz kot tudi fantje iz takšne tekme lahko nekaj naučili rezultat ni pomemben. Vem, da so fantje sposobni veliko več kar so pokazali tudi včeraj so pa bili tudi že utrujeni saj so v 2 vikendih odigrali kar 6 tekem. Sedaj se bo tempo tekem malo umiril kar mislim da bo vsem nam koristilo, da si povrnemo moči in nadaljujejo z pripravami na nove tekme.”