EKIPA U15B JE NA PRVI TEKMI PRIZNALA PREMOČ GOSTOM IZ POLZELE

Danes so z novo sezono pričele ekipe U15. Ekipa U15B se je na domačem igrišču dvorane Tri Lilije pomerila z gosti iz Polzele. Tako kot lansko sezono ekipo U15B praktično sestavlja celotna ekipa ki bo igrala tudi v kategoriji U13 kar je zelo dobra predpriprava za njihovo ligo, ki se prične naslednji teden. Gostje so tekmo v svojo korist obrnili z veliko višjo in močnejšo postavo naši fantje pa so se na prvi tekmi borili zelo borbeno in niso razočarali.

KK ZLATOROG LAŠKO B: KD HOPSI POLZELA 23:72 (4:17,13:21,4:20,2:14)

ZLATOROG: KRAŠOVEC, BROD 3, BAŠ 4, JANČIČ 11, ČATER, KNAVS, RAHMANI, DEŽELAK 2, TERŠEK 1, GOSAK, KERIN 2

Trener Jernej Kolšek:”Led v sezoni 2018/2019 je prebit. Rezultatsko tekma ni bila tako pomembna kot me je zanimala igra ekipe kot celote. Verjamem da lahko težke tekme proti močnejšemu nasprotniku koristijo fantom pri njihovem nadaljnem razvoju. Gostje so se danes izkazali za pretrd oreh ampak v naši igri smo lahko videli veliko pozitivnih stvari na katerih bomo tudi skozi celotno sezono dali največji poudarek. Za nami je šele prva tekma zato verjamem, da bomo iz tekme v tekmo boljši. Bilo je še nekaj nepotrebnih napak, ki pa so stvar predvsem strahospoštovanja do nasprotnika in koncentracije. Verjamem, da smo lahko prav za vsako ekipo z našo hitrostjo zelo neugoden nasprotnik. Čestitke fantom za borbo in požrtvovalnost.”

Timotej Jančič:”Danes smo na domačem igrišču igrali proti Polzeli. V prvem polčasu smo bili kar solidni, razen pri skokih smo imeli nekaj problemov saj so bili nasprotniki dosti večji. V drugem polčasu pa smo se izgubili. Vseeno smo za prvo tekmo odigrali kar dobro.”

Urban Baš:”Prvo tekmo sezone smo odigrali borbeno, a žal nam met ni stekel. Naslednje tekme moramo igrati bolj zbrano, in stvari, ki jih delamo na treningu prenesti na tekmo.

Naslednji vikend se bo ekipa U15B odpravila na gostovanje v Ljubljano kjer bodo igrali proti ekipi ŠD Šentvid.

#skupajzglavoinsrcem