EKIPA U15A ZANESLJIVO OPRAVILA Z SLOVANOM

Ekipa U15A je včeraj svojo tekmo odigrala na domačem parketu in sicer proti ekipi Slovana. Na prvi tekmi v Ljubljani so naši fantje slavili z rezultatom 57:65 in tudi tokrat smo se nadejali podobnega rezultata.

Že od prve minute so fantje z agresivno obrambo povsem onemogočili nasprotno ekipo, ki je le s težka prihajala do zaključkov medtem ko so naši fantje z hitro igro v napadu in lepimi asistencami zelo lahko prihajali do košev. Že po prvi četrtini so imeli lepo prednost in tudi v drugi niso popuščali ter igrali zelo agresivno in višali prednost, ki je po koncu prvega polčasa znašala 25 točk.

Na začetku drugega polčasa je tudi gostujoča ekipa zaigrala bolj agresivno in napadalno in se z nekaj koši tudi malce približala vendar so naši fantje znali hitro odgovoriti in stvari postaviti na svoje mesto. V zadnji četrtini so priložnost za igro dobili prav vsi igralci in tekmo mirno pripeljali do konca. Pri domači ekipi sta prednjačila Luka Djuričič, ki se je izkazal z dobro napadalno igro in skoki ter Valentin Gartner, ki je ukradel veliko žog in z lepimi asistencami zaposloval svoje soigralce.

KK ZLATOROG THERMANA LAŠKO A: KD SLOVAN 73;42 (20:7,23:11,23:12,7:12)

ZLATOROG THERMANA LAŠKO A: GARTNER, JOŠT, MUMELJ, ANTEŠEVIĆ, KOVAČ, VLAOVIĆ, DJURIČIČ DAVID, DJURIČIČ LUKA, PIRŠ, STUPAN

Ekipa U15A ima trenutno 5 zmag in 4 poraze in se nahaja na 3 mestu v svoji skupini in je na dobri poti, da se uvrsti med najboljših 8 ekip. V naslednjem krogu bodo gostovali pri ekipi iz Slovenskih Konjic.