EKIPA U11 V DRAVOGRADU ZAKLJUČILA SEZONO

V Dravogradu se je danes odvijal zadnji turnir za ekipo U11. Na zadnjem turnirju sta nas čakali še zadnji dve tekmi v sezoni in sicer proti domači ekipi Dravograda in ekipa iTeama.  Čeprav je bila ekipa zelo okrnjena saj je manjkalo kar nekaj fantov so se ostali fantje,ki so danes igrali zelo izkazali in odigrali dve zelo dobri tekmi. Ekipa je hotela sezono zaključiti na najlepši možen način, vendar se je na koncu obeh tekem poznala predvsem utrujenost saj so fantje igrali brez menjave.

Na prvi tekmi smo se pomerili proti domači ekipi Dravograda. Začetek je bil zelo zaspan saj so fantje prvi polčas odigrali brez prave energije. Med polčasom smo analizirali svoje napake in jih v drugem polčasu poizkušali tudi odpraviti. V drugem polčasu je bila igra boljša vendar nam je nekaj malega zmanjkalo da bi dobili katero od četrtin. Tako je domača ekipa zanesljivo zmagala.

DRAVOGRAD: ZLATOROG 12:4 (3:1,3:1,3:1,3:1)

Takoj za prvo tekmo nas je čakala še zadnja tekma v sezoni. Fantje so začeli tekmo proti šentilju zelo odločno ter zelo borbeno vendar so fantje v ključnih trenutkih naredili nekaj malih napakic in prvo četrtino so dobili fantje iz Šentilja. Drugo četrtino so naši fantje odigrali odlično in jo zanesljivo dobili. V drugem polčasu smo hoteli igro še nadgraditi vendar je zmanjkalo nekaj sreče in ekipa iTeama je prišla do zmage.

KK ZLATOROG: iTEAM 6:10 (1:3,3:1,1:3,1:3)

KK ZLATOROG: ČOP, BOŽIČ, ČATER, ZORKO, GOSAK, JANČIČ, MASTNAK, DEŽELAK

TRENER JERNEJ KOLŠEK:”Zaključila se je tudi sezona za ekipo U11 za katero mislim, da je bila zelo uspešna. Prav vsi fantje so naredili v letošnji sezoni velik napredek tako kot posamezniki kot tudi kot ekipa. Fantje so se skozi celotno sezono zelo povezali in postali pravi prijatelji kar je tudi najbolj pomembno. Rezultat nikakor ni bil v prvem planu ampak je bil to predvsem napredek ekipe. Brez večjih problemov so konkurirali ostalim ekipam čeprav je večina fantov v ekipi leto mlajših od nasprotnikov imamo pa tudi nekaj fantov, ki pred letošnjo sezono niso imeli veliko izkušenj z igranjem na tekmah. Mislim, da celotna slika sezone kaže dobro delo fantov skozi vso sezono prav gotovo pa se pozna tudi to da so ti fantje pridno hodili na treninge in poslušali navodila ter garali. S takšnim pristopom na treningih lahko fantje še zelo napredujejo kar bo tudi cilj v naslednji sezoni. Čestitke fantom za zelo dobro sezono in vse pohvale za vso garanje na treningih. Še enkrat Čestitke in samo v takšnem tempu naprej. Seveda skupaj z glavo in srcem.”