EKIPA U11 ODIGRALA PRVI TEKMI V SEZONI

V nedeljo je v Nazarju potekal prvi turnir za ekipo U11 v letošnji sezoni. Tako fantje kot tudi trener so nestrpno pričakovali prve tekme ki se že kot pravilu začenjajo v mesecu Januarju. Nasprotnika na prvih dveh tekmah sta bila Nazarje in Vojnik. Na tekme smo se odpravili v okrnjeni zasedbi saj je manjkalo kar nekaj zelo pomembnih členov ekipe.

Na prvi tekmi so se fantje pomerili z domačo ekipo in že na začetku pokazali vse svoje znanje. Predvsem zaključek četrtine je bil silovit kjer so naši fantje z dobro obrambo prišli do nekaj zelo lepih zaključkov. Tudi začetek druge četrtine je bil podoben. Fantje niso popuščali čeprav jih je bilo samo 8 in so igrali celotne četrtine. Tako smo zanesljivo zmagali obe četrtini. V drugem polčasu je bila slika povsem enaka. Tretjo četrtino so fantje zanesljivo dobili medtem ko so moči v zadnji četrtini malce pošle in domačini so jo z nekaj lepimi trojkami tudi dobili.

KK NAZARJE: KK ZLATOROG THERMANA LAŠKO 6:10 (1:3,1.3,1:3,3:1)

Fantje se še niso dobro odpočili že je sledila druga tekma in sicer proti Vojniku. Začetek je bil v obeh četrtinah v prvem polčasu zelo zadržan nato so se fantje prebudili in obe četrtini tudi dobili in sicer za pičlo točko. V drugem polčasu so spet začele pojenjati moči in Vojnik z daljšo klopjo je to uspel izkoristiti. Tako sta se ekipi razšli z neodločenim rezultatom.

KK ZLATOROG THERMANA LAŠKO: KK VOJNIK  8:8 (3:1,3:1,1:3,1:3)

ZLATOROG THERMANA LAŠKO: ČOP, DEŽELAK, BOŽIČ, MASTNAK, SIBINČIČ, TOMAŠIČ, TERBOVC, HORVAT

TRENER JERNEJ KOLŠEK:”Za nami je težko pričakovani prvi turnir. Fantje so bili že zelo nestrpni in končno so tudi oni lahko stopili na parket in pokazali vse svoje sposobnosti in znanje. Kljub okrnjeni zasedbi je vseh 8 igralcev odigralo dve zelo dobri tekmi za kar jim moram iskreno čestitati. Videli smo lahko nekaj zares lepih potez tako v napadu kot tudi v obrambi imamo pa še veliko rezerv. Ko bo ekipa popolna sem prepričan, da bomo spremljali za U11 zelo všečno košarko. Še enkrat čestitke fantom kot tudi nasprotnima ekipama.”