Ekipa U11 do novih zmag v Velenju

Ekipa U11 je drugi turnir v 2. delu državnega prvenstva odigrala v Velenju in sicer proti ekipama Elektre iz Šoštanja in pa Celjsko Kelejo. Na prvem turnirju so fantje dosegli zmago in neodločen izzid. Danes so spet imeli priložnost, da na parketu pokažejo vse svoje znanje.

Na prvi tekmi, ki so jo odigrali proti Celjanom so fantje pokazali veliko boljšo igro kot prejšnji vikend. Fantje so od prve minute kontrolirali tekmo, nekajkrat pa so z lepimi in nesebičnimi potezami pokazali, da so prava ekipa in da se odlično razumejo.

KK KELEJA: KK ZLATOROG 4:12 (1:3,1:3,1:3,1:3)

Na drugi tekmi se je fantom poznalo, da so bili malo utrujeni in posledično je malo padla koncentracija pri samih zaključkih in tudi podajah. Vseeno so se fantje uspeli otresti začetne nervoze in tekmo mirno pripeljati do konca.

KK ELEKTRA ŠOŠTANJ: KK ZLATOROG 4:12 (1:3,1:3,1:3,1:3)

ZLATOROG: ČOP, OVČINA, BOŽIČ, ČATER, REZEC, MASTNAK, JANČIČ, GOSAK, HORVAT, DEŽELAK

TRENER JERNEJ KOLŠEK:”Od prve minute prve tekme je bila to povsem drugačna energija kot prejšnji teden. Fantje so garali v obrambi ter tako prišli do lahkih zaključkov. Veseli me tudi to, da so si žogo podajali in iskali prostega igralca in bili zelo nesebični. Tudi nasploh je bilo zelo malo napak energija v ekipi pa je odlična saj se fantje zelo dobro razumejo. Čestitke fantom za dve odlični tekmi.”