Drugi dan turnirja v Beogradu

Po napornem prvem dnevu ko so fantje odigrali kar 4 tekme je bil počitek oziroma spanje več kot potreben. Zjutraj se je bilo potrebno zgodaj vstati saj so se spet kmalu nadaljevale tekme. Na hitro smo nekaj malega prigriznili, se uredili in odšli na prizorišče turnirja.
Najprej smo igrali proti ekipi KK Beko nato pa še z ekipo KK Student Valjevo. Na tekmah smo se spet predvsem zabavali in vsem pokazali vse svoje znanje. Ko so odigrali obe tekmi smo imeli do naslednje tekme dovolj časa, da si ogledamo nekaj znamenitosti Beograda.
Z kombijem smo se odpeljali do Kalemegdana in si ogledali stare razstavljene topove in ostale vojaške stvari. Otroci so bili navdušeni nad videnim. Vendar pa je prosti čas hitro minil in čakala nas je še ena tekma in sicer proti ekipi KK Sl, Barič.
Skozi celotni turnir nas spremljajo tudi ostale ekipe zato je naša ekipa dobila tudi povabilo na močan mednarodni turnir v Solun. Prav tako pa z vseh strani letijo pohvale o naši dobri igri s pozitivnim in nasmejanim pristopom.
Po zadnji tekmi smo se hitro odpravili v hostel kjer smo si privoščili večerjo nato pa smo hitro odšli spat, da se spočijemo pred zadnjim dnem turnirja.
Vse dogajanje si lahko preberete na www.zlatorogec.si fotogalerije pa vidite na našem Facebook profilu.