Druga interna liga je pod streho

?

Danes smo v podružnični šoli Debro organizirali drugi turnir interne lige košarkarske šole Zlatorog. Interne lige se je udeležilo okoli 30 fantov,ki so lahko pokazali kaj vsega so se naučili na treningih šole košarke.

Fante smo razdelili v 2 skupini in sicer v starejše (2005,2006,2007), ki so igrali na enem igrišču in mlajše(2008,2009,2010), ki so igrali na drugem igrišču. Na obeh igriščih so bile 3 ekipe, ki so igrale med seboj. Fantje so pokazali veliko mero košarkarskega znanja pridobljenega na treningih. Nekajkrat so tudi z atraktivnimi potezami poželi aplavz občinstva oziroma staršev, ki so jih spremljali iz tribun. Na obeh igriščih je bilo tudi kar nekaj zelo tesnih tekem predvsem pa veliko borbe za vsako žogo.

Rezultati tekem seveda na koncu niso v ospredju ampak je v ospredju predvsem zabava in druženje z vrstniki in prijatelji. Fantje so lahko svojim staršem pokazali kako dobro delajo na treningih.

Hvala vsem staršem, da so svoje otroke pripeljali na turnir in jih tudi spodbujali in jim namenili aplavz med samo igro.

 

STAREJŠI:

RIMSKA BANDA: LAŠKO 27:59

ZELENE BABICE: RIMSKA BANDA 39:16

ZELENE BABICE:LAŠKO 14:15

 

MLAJŠI:

EKIPA ČOP: EKIPA HORVAT 22:30

RIMLJANI: EKIPA ČOP 15:17

RIMLJANI: EKIPA HORVAT 21:28

 

Še enkrat zahvala vsem udeležencem in njihovim staršem za udeležbo in se vidimo na naslednji interni ligi, ki bo predvidoma v decembru.