TUDI EKIPA U13 JE PRIČELA Z NOVO SEZONO

Danes se je na podružnični šoli v Debru sezona začela tudi za ekipo U13. Nasprotnika na prvem turnirju sta bili ekipi Ljutomera in Slovenskih Konjic. Na prvi tekmi so fantje izkoristili fizično moč in od začetka tekme narekovali ritem ter na koncu tudi zasluženo zmagali.

Drugo tekmo smo počivali in si lahko ogledali kako igra naš naslednji nasprotnik. Konjice so z hitro in agresivno igro premagali Ljutomer in nakazali, da bodo zelo trd oreh.

Na zadnji tekmi sta se tako pomerili ekipi, ki sta na začetku sezone zabeležili zmago. Vseh 32 minut so bili gostje v prednosti in na koncu je v njihovo korist prevagala tudi večja želja in borba na parketu. Tako so zlatorogeci na prvem turnirju zabeležili polovičen uspeh 1 zmago in 1 poraz.

KK ZLATOROG: KK LJUTOMER 45:10 (14:3,5:0,8:5,18:2)

KK LJUTOMER : MIKI ŠPORT KONJICE 18:59 (4:11,4:18,3:8,7:22)

KK ZLATOROG: MIKI ŠPORT KONJICE 28:54 (7:18,5:11,7:10, 9:15)

 

ZLATOROG: KRAŠOVEC (CAP), BROD, BAŠ, ČOP, ČATER, KERIN, ZORKO, JANČIČ M., JANČIČ T., GOSAK, TERŠEK, RAHMANI

TRENER JERNEJ KOLŠEK:”Prvi turnir je za nami in kot vedno so prve tekme zelo težke. Fantje so mesec in pol trenirali zelo pridno in zavzeto. Ekip proti katerim smo igrali nisem poznal zato so bili velika neznanka. Prvo tekmo smo dobili predvsem z individualno kvaliteto. Končni rezultat kaže gladko zmago vendar ni bilo tako lahko kot je na koncu kazal semafor saj smo bili zelo mehki in zgrešili veliko zicerjev. Pred drugo tekmo sem fantom povedal, da bo potrebno zaigrati bolj odločno kot v prvi tekmi. Kljub temu so se fantje iz Slovenski Konjic izkazali za pretrd oreh. Koš je bil danes kot zaklet saj smo zgrešili ogromno število metov. Mislim, da končni rezultat in realen in z fanti smo odločeni, da že naslednji teden pokažemo, da smo danes imeli samo slab dan in, da smo lahko veliko bolj neugoden nasprotnik. Sedaj vemo na katerih področjih še moramo delati in vem, da so fantje danes dobili nov zagon za še boljše delo na treningih. Verjamem, da bomo boljšo igro prikazali že v Litiji in skozi celotno sezono samo še stopnjevali svojo formo.”