1. TURNIR INTERNE LIGE USPEŠNO IZPELJAN

V soboto 17.11.2018 smo v PŠ Debro izvedli prvi turnir interne lige košarkarske šole zlatorog na katerem se med seboj pomerijo vsi fantje letnik 2008 in mlajši, ki trenirajo košarko v klubskih selekcijah in v okviru šole košarke na OŠ Antona Aškerca Rimske Toplice in OŠ Primoža Trubarja Laško. Na teh turnirjih lahko fantje pokažejo kaj vse so se do sedaj naučil na vseh treningih. Predvsem pa je interna liga namenjena druženju, spoznavanju novih prijateljev in zabavi.

Na prvem turnirju je sodelovalo več kot 30 otrok, ki so bili po starosti razdeljeni na 2 igrišči. Na vsakem igrišču pa so bili nato razdeljeni v 3 ekipe. Ekipe so se menjavale na vsakih 12 minut tako, da je bilo časa za počitek zelo malo. Na spodnjih slikah lahko pogledate vse sodelujoče ekipe:

ALEN OSEK, MAX PERŠIČ, PATRIK JANČIČ, JAŠA TOVORNIK, LUKA GALUN, MIHA MAVRIN

ANŽE PIPAN, SAMO KUSTURA, JURE ZUPANC, MATIJA ŽVEPLAN, ANŽE STOPAR

KLEMEN POŽLEP, EMIR MAKAREVIĆ, ŽAN ČOPAR, FILIP ULAGA, JAN ČREP, GAL BEZGOVŠEK

LAN PINTAR, NEJC MAVRI, MATIC REZEC, MAKS STEINER, TIMOTEJ TOMAŠIČ

ŽIGA-GAJ DEŽELAK, DAVID BOLČINA, GAL ČOP, JAKOB PENTEK, TRENER: ŽAN-JAN DEŽELAK

MIHA MASTNAK, TIJAN BOŽIČ, TRENER: TIMOTEJ JANČIČ, GAL TERGLAV, ŽAN TERBOVC

Vsi fantje so se zelo izkazali na turnirju in ga na koncu tudi zaključili z nasmehom na obrazu kar je najbolj pomembno. Hvala vsem staršem, ki ste pripeljali svoje otroke in za njih na tribunah tudi navijali in jih vzpodbujali. Se vidimo naslednjič upam da še v večjem številu.